עוגות שמרים רכות, ריחניות ואווריריות שלא תוכלו להישאר אדישים אליהן.
ניתן לשחק עם הבצק וליצור אינספור צורות ועיצובים וכמובן שניתן לגוון ומלא בכל ממרח שאוהבים .
אני יודעת שיש המון אנשים שמפחדים משמרים, אך באמת שאין שום סיבה !
שמרים עובדים כמו קסם, מוסיפים ריח ומרקם משגע לכל מאפה ונותנים אווירה של בית.
העבודה איתם מאוד פשוטה וקלה, רק צריך לשמור על מספר כללים פשוטים:1. עם בצקי שמרים תמיד נשתמש בנוזל קר ! לעולם לא בנוזל חם. ( חלב או מים, תלוי במתכון .)
2. בכדי שנקבל בצק איכותי, יש ללוש אותו במיקסר לפחות 12 דקות.
3. אין לזרז תפיחה ! בכדי שהתפיחה של הבצק תהיה איכותית, היא צריכה להיות איטית ורצוי ללילה במקרר.הקפידו על כללים אלה ומובטחת לכם הצלחה בכל פעם.
ניתן לשחק עם הבצק וליצור אינספור צורות ועיצובים וכמובן שניתן לגוון ומלא בכל ממרח שאוהבים .
אני יודעת שיש המון אנשים שמפחדים משמרים, אך באמת שאין שום סיבה !
שמרים עובדים כמו קסם, מוסיפים ריח ומרקם משגע לכל מאפה ונותנים אווירה של בית.
העבודה איתם מאוד פשוטה וקלה, רק צריך לשמור על מספר כללים פשוטים:1. עם בצקי שמרים תמיד נשתמש בנוזל קר ! לעולם לא בנוזל חם. ( חלב או מים, תלוי במתכון .)
2. בכדי שנקבל בצק איכותי, יש ללוש אותו במיקסר לפחות 12 דקות.
3. אין לזרז תפיחה ! בכדי שהתפיחה של הבצק תהיה איכותית, היא צריכה להיות איטית ורצוי ללילה במקרר.הקפידו על כללים אלה ומובטחת לכם הצלחה בכל פעם.
בהצלחה.