תבשיל עוף ותפוחי אדמה ברוטב אדום

מתכון להכנת תבשיל עוף ותפוחי אדמה ברוטב אדום

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

תבשיל עוף ותפוחי אדמה קליל וכיפי.
כזה שמתעסקים איתו בדיוק 10 דקות ונותנים לבישול האיטי לעשות את כל העבודה עבורנו.
מתקבל תבשיל מושלם, עם רוטב סמיך ומשגע עם ריח של בית שהכי כיף לאכול עם קוסקוס או אורז לבן פשוט.

תהנו.

מרכיבים להכנת תבשיל עוף ותפוחי אדמה ברוטב אדום

  • 6 יחידות כרעיים
  • 4 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
  • 1 בצל חתוך לקוביות
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כף מרק עוף
  • 1/4 כפית חוויג' מרק
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • פחית קטנה של עגבניות מרוסקות
  • חופן פטרוזיליה קצוצה לפיזור מעל
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת תבשיל עוף ותפוחי אדמה ברוטב אדום

  1. מטגנים את הכרעיים משני הצדדים להזהבה יפה ומניחים בצד.
  2. מחממים סיר סוטאז' עם 4 כפות שמן צמחי.
  3. מטגנים את הבצל הקצוץ עד שמזהיב מעט. מוסיפים פנימה את ההפריקה המתוקה והרסק ומטגנים עוד כחצי דקה.
  4. מוסיפים את שאר התבלינים ואת העגבניות המרוסוקות.
  5. מוסיפים 2 וחצי כוסות מים רותחים. טועמים את הרוטב, אם הוא מרגיש חמצמץ מידי מוסיפים כף סוכר.
  6. מתבלים במלח לפי הטעם. להיזהר עם המלח כי יש גם אבקת מרק בפנים.
  7. מכניסים פנימה את תפוחי האדמה ואת העוף, מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומכסים. מביאים לרתיחה.
  8. מנמיכים לאש הכי נמוכה ומבשלים כשעה. בתאבון!

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של תבשיל עוף ותפוחי אדמה ברוטב אדום

עוד מתכונים כמו תבשיל עוף ותפוחי אדמה ברוטב אדום