תבשיל של קציצות בקר רכות רכות בתוך רוטב אדום חריף לוהט עם גרגרי חומוס וקוביות תפוחי אדמה
שהכי הכי טעים לאכול לצד חלה טריה או על מצע של קוסקוס שיספוג את כל הרוטב המושלם.
זו ללא ספק אחת המנות הכי אהובות על בן הזוג שלי וגם עליי.
תהנו.
פרסומת
פרסומת
לירז כהן
לירז כהן היא קונדיטורית, בשלנית, צלמת חובבת ואמא ל-2 בנות יפיפיות. אוהבת לנסות מתכונים ולשחק איתם עד שיוצא מושלם.
שתפו
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email