תפוחי אדמה מוקרמים בשמנת

מתכון להכנת תפוחי אדמה מוקרמים בשמנת

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

מרכיבים להכנת תפוחי אדמה מוקרמים בשמנת

  • 500 מ"ל שמנת לבישול 15%
  • 5 תפוחי אדמה קלופים ומבושלים
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • 2 שיני שום כתושות
  • 40 גרם חמאה
  • כוס גבינת עמק מגורדת
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת תפוחי אדמה מוקרמים בשמנת

  1. מבשלים תפוחי אדמה שלמים במים עד שהם רכים. מצננים ופורסים לפרוסות שמנמנות.
  2. מחממים חמאה במחבת ומטגנים מעט את השום הכתוש.
  3. מוסיפים פנימה את השמנת ומתבלים. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
  4. מסדרים בתבנית את פרוסות תפוחי האדמה חופפים אחד לשני.
  5. שופכים מעל את הרוטב ומכסים בנייר כסף. מכניסים לתנור לבערך 20 דקות על 180 מעלות.
  6. מוציאים את התבנית, מפזרים מעל את הגבינה המגורדת ומכניסים להקרמה נוספת של 5-10 דקות בתנור, עד שהגבינה זהובה.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של תפוחי אדמה מוקרמים בשמנת

עוד מתכונים כמו תפוחי אדמה מוקרמים בשמנת