חיתוכיות בטעם חלבה

חיתוכיות בטעם חלבה
חיתוכיות פריכות וטעימות בטירוף, בריאות ומזינות ואפילו כשרות לפסח!
את החיתוכיות מכינים בסך הכל ב10 דקות והן מאוד פשוטות להכנה.
כל העבודה מסתכמת בלערבב כמה מרכיבים בקערה ויש לכם נשנוש נפלא .
תהנו.

מצרכים למתכון

  • 1 כוס טחינה גולמית איכותית
  • 1/2 כוס סילאן
  • 1/2 כוס דבש
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כוס שומשום
  • 4.5 כוסות פצפוצי אורז
P1240394

שלבי הכנת המתכון

  1. בסיר קטן מביאים לסף רתיחה את הטחינה יחד עם הדבש, הסילאן והסוכר. מערבבים היטב עד שכל הסוכר נמס.
  2. שופכים את תערובת הטחינה אל תוך קערה גדולה יחד עם פצפוצי האורז ומערבבים היטב, עד שכל פצפוצי האורז מצופים היטב בתערובת.
  3. מעבירים את התערובת לתבנית מלבנית בגודל בינוני , מרופדת בנייר אפייה.
  4. מהדקים היטב בעזרת הידיים את התערובת לתבנית ומעבירים למקרר לשעתיים - שלוש.
  5. מוציאים את התבנית ומחלצים את החטיף לקרש חיתוך. חותכים לקוביות בגודל הרצוי ומעבירים לקופסא אטומה . שומרים במקרר.

בתיאבון!

אודות לירז כהן

לירז כהן היא קונדיטורית, בשלנית, צלמת חובבת ואמא טריה. אוהבת לנסות מתכונים ולשחק איתם עד שיוצא מושלם.