מאפינס שוקולד בראוניז מושחתים

מאפינס שוקולד שחיתות

מתכון להכנת מאפינס שוקולד בראוניז מושחתים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

מאפינס שוקולד בראוניז משגעים שמכינים ב-10 דקות בלבד.
המאפינס הם מאפים נפלאים,ספק לחם,ספק עוגה שכיף לפתוח איתם את הבוקר לצד הכוס קפה.
ההכנה של המאפינס די פשוטה: לערבב את החומרים היבשים בקערה, להוסיף פנימה את החומרים הרטובים ושולחים לתנור לאפייה מהירה.
תוך 20 דקות יהיו לכם מאפים נפלאים לארח או להתענג בעצמכם.
כמובן ניתן לשחק עם תוספות המאפינס ולהוסיף פנימה אגוזים ושקדים או לערבב יחד עם השוקולד חלב גם שוקולד לבן או מריר.

המלצה חמה: צפו את המאפינס גם מלמעלה בגנאש שוקולד מריר או פשוט בשוקולד חלב מומס.
איך מכינים גנאש? ממיסים יחד במיקרוגל 250 מ”ל שמנת מתוקה עם 250 גרם שוקולד מריר . מערבבים היטב ומצפים את העוגות מלמעלה בגנאש או סתם בשוקולד חלב מומס.

תהנו.

מרכיבים להכנת מאפינס שוקולד בראוניז מושחתים

  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/3 כוס קקאו
  • 1 ביצה גודל L
  • 1/4 1 כוסות חלב
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 2/3 כוס ממרח שוקולד נוטלה
  • 200 גרם שוקולד חלב/מריר חתוך לקוביות
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת מאפינס שוקולד בראוניז מושחתים

  1. בקערה גדולה מערבבים יחד קמח עם סוכר, קקאו ואבקת אפייה.
  2. מוסיפים פנימה את הביצה, החלב, החמאה המומסת והשוקולד ובעזרת כף עץ מערבבים לתערובת אחידה.
  3. מוסיפים פנימה את השוקולד החתול ומערבבים. שומרים מעט מהשוקולד בצד לפיזור מעל המאפינס.
  4. מרפדים תבנית מאפינס בעטרות נייר ומניחים מהבלילה גובה של 2/3 בכל שקע של התבנית.
  5. מפזרים מעל כל מאפין שבבי שוקולד ששמרנו בצד ומכניסים לתנור לחום של 180 מעלות ל-15-20 דקות בערך, עד שקיסם הננעץ במאפין יוצא עם פירורים לחים עליו . הכי חשוב לא לאפות יתר על המידה את המאפינס ! הם יתייבשו ויאבדו את היחוד שלהם.
  6. מגישים חם ונהנים.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של מאפינס שוקולד בראוניז מושחתים

עוד מתכונים כמו מאפינס שוקולד בראוניז מושחתים