עוגיות מלוחות עם גבינה ותימין

111111111

מתכון להכנת עוגיות מלוחות עם גבינה ותימין

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

עוגיות מלוחות, פריכות ונהדרות שאי אפשר להפסיק לנשנש. המתכון הנפלא הזה הוא של מיקי שמו, עם כמה שינויים קלים שאני הוספתי. התוצאה היתה עוגיות שהן גם פריכות מבחוץ וגם רכות ומענגות מבפנים. ניתן לעצב את העגיות לאיזה צורה שרוצים ( מקלות, עיגולים, וכו’ ).

מרכיבים להכנת עוגיות מלוחות עם גבינה ותימין

  • 200 גרם חמאה רכה
  • 100 גרם גבינה קשה מגוררת ( צהובה, קשקשבל, פרמז'ן, מוצרלה )1/2 2 כוסות קמח מנופה
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 2 כפיות סוכר
  • כפית וחצי מלח
  • 1 ביצה
  • 1 כפית תימין טרי
  • 1 ביצה טרופה
  • קצח, שומשום , עשבי תיבול או כל מה שאתם אוהבים.
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת עוגיות מלוחות עם גבינה ותימין

  1. בקערה טורפים בעזרת מטרפה את החמאה הרכה יחד עם הסוכר והמלח. מוסיפים את הביצה וטורפים. מוסיפים את הקמח המנופה יחד עם אבקת האפייה והגבינה המגוררת ולשים עד לקבלת בצק אחיד ונעים.
  2. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומעברים לקירור של כחצי שעה.
  3. קורצים מהבצק חתיכות ויוצרים כדורים בגודל שאתם אוהבים.
  4. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה , מברישים בביצה הטרופה ומפזרים מעל את התוספות בחרתם. אופים בחום של 175 מעלות כ-20 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות. בתיאבון.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של עוגיות מלוחות עם גבינה ותימין

עוד מתכונים כמו עוגיות מלוחות עם גבינה ותימין