עוגיות קורבייה

עוגיות קורבייה

מתכון להכנת עוגיות קורבייה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

עוגיות קורבייה הן עוגיות פשוטות ונהדרות, כאלה שאי אפשר להפסיק לגנוב עוד אחת ליד הקפה או התה של הבוקר.
העוגיות יוצאות פריכות ונמסות בפה, בדיוק כמו שעוגייה טובה צריכה להיות, והכי חשוב – הן קלות להכנה.
המתכון המקורי מכיל מרגרינה שאותה החלפתי בחמאה, למי שיש בעיה עם החמאה יכול להחליף חזרה לאותה כמות של מרגרינה.

מרכיבים להכנת עוגיות קורבייה

  • 200 גרם חמאה רכה בטמפרטורת החדר
  • 1/3 כוס סוכר
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1/2 2 כוסות קמח
  • 100 גרם שקדים לא קלויים שלמים
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת עוגיות קורבייה

  1. מערבבים בקערה גדולה את הקמח יחד עם אבקת האפייה . מוסיפים את הסוכר וסוכר הוניל ומערבבים. מוסיפים את החמאה ומתחילים ללוש את הבצק בעזרת הידיים עד שמקבל בצק אחיד.
  2. קורצים כדורים בגודל של כדור פינג פונג גדול ומניחים על תבנית האפייה.
  3. מניחים על כל כדור בצק שקד ומועכים אותו קלות על כדור הבצק עד שהוא משטח מעט.
  4. אופים בחום של 180 מעלות כ- 15-20 או עד שהעוגיות זהובות. נותנים לעוגיות להתקרר מעט בתבנית ומעבירים לקופסא אטומה. בתיאבון.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של עוגיות קורבייה

עוד מתכונים כמו עוגיות קורבייה