קציצות פרסה משגעות עם טעם של עוד שאי אפשר להפסיק לחטוף.
הכי כיף להגיש עם ערימה של פירה ובצל מטוגן ופרוסות לימון בצד.
תהנו.
מתכון להכנת קציצות פרסה משגעות
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
מרכיבים להכנת קציצות פרסה משגעות
- 500 גרם בשר טחון
- 5-6 גבעולי כרישה חתוכים לטבעות ( רק החלק הלבן והירוק בהיר)
- 1/2 כוס פירורי לחם
- 1 כפית גדושה כמון
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
- 1 ביצה גודל L
- שמן לטיגון
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!
שלבי הכנת קציצות פרסה משגעות
- שוטפים את הכרישה טוב טוב במים.
- מעבירים לסיר ומבשלים עם מים רותחים עד להתרככות של הכרישה ( בערך 20 דקות)
- מסננים את הכרישה מהמים היטב ומקררים.
- טוחנים במעבד מזון את הכרישה למחית ומוסיפים לקערה עם הבשר הטחון.
- מתבלים את התערובת ומוסיפים ביצה ופירורי לחם.
- יוצרים קציצות מתערובת ומטגנים בשמן חצי עמוק עד להזהבה יפה משני הצדדים.
- אם העיסה מעט דביקה אפשר להרטיב מעט את הידיים בכדי ליצור קציצות יותר בקלות.
- מגישים חם עם פרוסות לימון בצד. בתיאבון !
עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש
תמונות של קציצות פרסה משגעות
- פורסם: מרץ 2, 2016
- תויג ב: מתכונים, עוף ובשר
לירז כהן
לירז כהן היא קונדיטורית, בשלנית, צלמת חובבת ואמא ל-2 בנות יפיפיות. אוהבת לנסות מתכונים ולשחק איתם עד שיוצא מושלם.