פסטה ברוטב שמנת- בטטה

מתכון להכנת פסטה ברוטב שמנת- בטטה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

פסטה טעימה, כתומה ומהממת עם שילוב מושלם של שמנת ובטטה.
תהנו.

מרכיבים להכנת פסטה ברוטב שמנת- בטטה

  • חבילה פסטה פנה מבושלת
  • 250 מ"ל שמנת לבישול 15%
  • 1 בטטה בינונית קלופה וחתוכה לקוביות קטנות
  • 30 גרם חמאה
  • 1 שן שום כתושה
  • קורט אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • מעט פרמזן מגורדת ועירית קצוצה להגשה.
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת פסטה ברוטב שמנת- בטטה

  1. מבשלים את הפסטה בהרבה מים ומלח עד שהיא מוכנה. מסננים ושומרים את מי הבישול.
  2. מטגנים בחמאה את קוביות הבטטה עד שהן מזהיבות מעט, מוסיפים את השום ומטגנים עוד כחצי דקה.
  3. מוסיפים פנימה כחצי כוס ממי הבישול של הפסטה ומכסים. מבשלים עד שהבטטות מתרככות לגמרי.
  4. מוסיפים פנימה את השמנת לבישול ומתבלים.
  5. בעזרת בלנדר מוט טוחנים את הרוטב לרוטב אחיד, חלק וכתום.
  6. מכניסים לסיר את הפסטה ועוטפים אותה ברוטב. אם הרוטב סמיך מידי מוסיפים עוד מעט מנוזלי הבישול של הפסטה.
  7. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל פרמזן ועירית ומגישים.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של פסטה ברוטב שמנת- בטטה

עוד מתכונים כמו פסטה ברוטב שמנת- בטטה