עוגת בננות ושוקולד צ’יפס רכה ועדינה עם טעם הורס של בננות.
קערה אחת, כמה ערבובים ויש לכם עוגה מהממת.
תהנו.
מתכון להכנת עוגת בננות שוקולד צ’יפס
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
מרכיבים להכנת עוגת בננות שוקולד צ’יפס
- 3 בננות גדולות בשלות מעוכות למחית
- 1 שמנת חמוצה
- 2 ביצים
- 70 גרם חמאה מומסת
- 1 כוס סוכר
- 2 כוסות קמח תופח
- 100 גרם שוקולד חלב/מריר קצוץ או שוקולד צ'יפס
- לקישוט:
- בננה אחת פרוסה לטבעות
- מעט אבקת סוכר
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!
שלבי הכנת עוגת בננות שוקולד צ’יפס
- מערבבים בקערה ביצים עם שמנת חמוצה וחמאה מומסת. מוסיפים פנימה את מחית הבננות ומערבבים .
- מוסיפים פנימה את החומרים היבשים ומערבבים לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את השוקולד.
- מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומקשטים עם פרוסות בננה.
- אופים בחום של 180 מעלות כ 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.
- מפזרים מעל מעט אבקת סוכר ומגישים.
עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש
תמונות של עוגת בננות שוקולד צ’יפס
- פורסם: פברואר 14, 2016
- תויג ב: מתכונים, מתכונים לעוגות
לירז כהן
לירז כהן היא קונדיטורית, בשלנית, צלמת חובבת ואמא ל-2 בנות יפיפיות. אוהבת לנסות מתכונים ולשחק איתם עד שיוצא מושלם.