ממרח פלפלים קלויים

ממרח פלפלים

מתכון להכנת ממרח פלפלים קלויים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

ממרח פלפלים קלויים טעים ופשוט להכנה שיכול לשדרג כל סנדוויץ’ פשוט, מאפה או תבשיל.
כל מה שצריך הוא פלפלים טריים, שום , שמן זית ומעט חומץ בלסמי איכותי.
תהנו.

  • 8 פלפלים אדומים
  • 3 שיני שום
  • 5 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1 כף חומץ בלסמי
 
  1. מחממים תנור לחום של 210 מעלות. מסדרים את הפלפלים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים אותם לאפייה עד שהם משחירים מעט מכל הצדדים.
  2. מוציאים את הפלפלים מהתנור ונותנים להם להתקרר מעט. קולפים את הפלפלים ומנקים אותם מהזרעים.
  3. מכניסים את הפלפלים יחד עם כל שאר החומרים למעבד המזון וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה. מתבלים, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
  4. מעבירים לצנצנת קטנה ומכסים במעט שמן זית מלמעלה. שומרים בקירור עד שבועיים.

 

מרכיבים להכנת ממרח פלפלים קלויים

  • 8 פלפלים אדומים
  • 3 שיני שום
  • 5 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1 כף חומץ בלסמי
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת ממרח פלפלים קלויים

  1. מחממים תנור לחום של 210 מעלות. מסדרים את הפלפלים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים אותם לאפייה עד שהם משחירים מעט מכל הצדדים.
  2. מוציאים את הפלפלים מהתנור ונותנים להם להתקרר מעט. קולפים את הפלפלים ומנקים אותם מהזרעים.
  3. מכניסים את הפלפלים יחד עם כל שאר החומרים למעבד המזון וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה. מתבלים, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
  4. מעבירים לצנצנת קטנה ומכסים במעט שמן זית מלמעלה. שומרים בקירור עד שבועיים.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של ממרח פלפלים קלויים

עוד מתכונים כמו ממרח פלפלים קלויים