ממרח פלפלים קלויים טעים ופשוט להכנה שיכול לשדרג כל סנדוויץ’ פשוט, מאפה או תבשיל.
כל מה שצריך הוא פלפלים טריים, שום , שמן זית ומעט חומץ בלסמי איכותי.
תהנו.
- 8 פלפלים אדומים
- 3 שיני שום
- 5 כפות שמן זית
- מלח ופלפל לפי הטעם
- 1 כף חומץ בלסמי
- מחממים תנור לחום של 210 מעלות. מסדרים את הפלפלים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים אותם לאפייה עד שהם משחירים מעט מכל הצדדים.
- מוציאים את הפלפלים מהתנור ונותנים להם להתקרר מעט. קולפים את הפלפלים ומנקים אותם מהזרעים.
- מכניסים את הפלפלים יחד עם כל שאר החומרים למעבד המזון וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה. מתבלים, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
- מעבירים לצנצנת קטנה ומכסים במעט שמן זית מלמעלה. שומרים בקירור עד שבועיים.