בלונדיז עם שבבי שוקולד מריר

מתכון להכנת בלונדיז עם שבבי שוקולד מריר

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

מתכון לבלונדיז שהן בעצם קוביות קטנות של אושר!
הן רכות ודחוסות ומתוקות.. כמו עוגיית שוקולד צ’יפס בעוגה.
והכי כיף שמכניסים אותן בקערה אחת עם מטרפה. בלי מיקסר ובלי בלאגן.

תהנו.

 

 

מרכיבים להכנת בלונדיז עם שבבי שוקולד מריר

  • 120 גרם חמאה מומסת
  • 1 כוס סוכר חום
  • 2 ביצים L
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
  • 1 כוס קמח
  • כוס וחצי שבבי שוקולד מריר איכותי
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת בלונדיז עם שבבי שוקולד מריר

  1. ממיסים במיקרוגל את החמאה.
  2. מוסיפים פנימה את הסוכר וטורפים היטב בעזרת מטרפה.
  3. מוסיפים פנימה את המלח ותמצית הוניל ומערבבים.
  4. מוסיפים לקערה את הביצים וטורפים היטב.
  5. מוסיפים את הקמח ומערבבים.
  6. מקפלים חצי משבבי השוקולד אל תוך הבלילה.
  7. מעבירים את התערובת לתבנית מלבנית קטנה מרופדת בנייר אפיה ומשומנת.
  8. אופים בחום של 170 מעלות בערך 20 דקות. חשוב לשים לב שהבלונדיז מוכנים אך עדיין רכים ולא לייבש אותם יתר על המידה.
  9. מצננים לטמפרטורת החדר וחותכים לקוביות. בתאבון !

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של בלונדיז עם שבבי שוקולד מריר

עוד מתכונים כמו בלונדיז עם שבבי שוקולד מריר