פאדג’ בראוניז עם שברי שוקולד לבן

מתכון להכנת פאדג’ בראוניז עם שברי שוקולד לבן

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

בראוניז בטעם שוקולדי עמוק עם שברי שוקולד לבן
שמכינים בקלי קלות, בקערת ערבוב אחת.
18 דקות והעונג הזה אצלכם במטבח.

אתם עוד פה?!?

מרכיבים להכנת פאדג’ בראוניז עם שברי שוקולד לבן

  • 200 גרם שוקולד מריר איכותי או שילוב של מריר וחלב
  • 150 גרם חמאה רכה בטמפרטורת החדר
  • 1 שוט של אספרסו חזק
  • 1 כוס סוכר
  • קורט מלח
  • 1 כף קקאו איכותי
  • 1 כוס קמח
  • 3 ביצים
  • כוס שבבי שוקולד לבן
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת פאדג’ בראוניז עם שברי שוקולד לבן

  1. ממיסים את החמאה יחד עם השוקולד המריר בקערה גדולה. ניתן להמיס במיקרו בגלים קצרים של 10-15 שניות או בבן-מארי.
  2. מוסיפים פנימה את השוט אספרסו.
  3. מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבבים היטב. מוסיפים את הביצים וטורפים היטב.
  4. מוסיפים את הקמח ואת אבקת הקקאו ומערבבים עד לתערובת חלקה ואחידה.
  5. מקפלים פנימה את השוקולד הלבן.
  6. אופים בחום של 170 מעלות כ- 18 דקות בלבד! מניחים לבראוניז להצטנן לחלוטין לפני שפורסים.
  7. בתאבון!

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של פאדג’ בראוניז עם שברי שוקולד לבן

עוד מתכונים כמו פאדג’ בראוניז עם שברי שוקולד לבן