קרפצ’יו חציל

מתכון להכנת קרפצ’יו חציל

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

מתכון מעולה של השף מאיר אדוני לקרפצ’יו חציל מיוחד בטחינה
סילאן ופיסטוק.
תהנו.

מרכיבים להכנת קרפצ’יו חציל

  • 2 חצילים שרופים על הגז וקלופים
  • 4 כפות טחינה גולמית
  • 1-2 כפות סילאן
  • חופן פיסטוקים קצוצים גס
  • 80 גרם גבינת פטה/ בולגרית מפורקת ביד
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת קרפצ’יו חציל

  1. לוקחים את החצילים הקלופים וחותכים לפרוסות שמנמנות.
  2. מניחים את החצילים בין שני ניירות אפייה ובעזרת כוס בעדינות משטחים לשכבה אחידה.
  3. הופכים את נייר האפייה על צלחת הגשה ומסדרים יפה .
  4. מזלפים בעזרת בקבוק סקוויזר או בעזרת כף פשוטה את הטחינה הגולמית בצורה מעגלית.
  5. מזלפים מעט סילאן.
  6. מתבלים במלח ופלפל שחור.
  7. מפזרים מעל פיסטוק קצוץ ומפוררים את הגבינה מעל. מגישים עם לחם טוב ליד !

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של קרפצ’יו חציל

עוד מתכונים כמו קרפצ’יו חציל