רולד×Ē ×Ēמרים ואגוזים

מ×Ēכון להכנ×Ē רולד×Ē ×Ēמרים ואגוזים

שי×Ēו×Ŗ ב facebook
שי×Ēו×Ŗ ב twitter
שי×Ēו×Ŗ ב pinterest
שי×Ēו×Ŗ ב email

מ×Ēכון מ×ĸולה לרולד×Ē ×Ēמרים שכל כולה בריאו×Ē!
מלאה באגוזים ו×Ēמרים, כי מי אמר שפינוק חייב להיו×Ē משמין?!?
כשר לפסח ונהדר כנשנוש ביניים.
×Ēהנו.

מרכיבים להכנ×Ē רולד×Ē ×Ēמרים ואגוזים

  • חביל×Ē אח×Ē של ×Ēמרים מגול×ĸנים בוואקום
  • 150 גרם שקדים לא קלויים
  • 100 גרם פסיטוק לא קלוי
  • 100 גרם פקאן או אגוזי מלך לא קלויים
  • 1 כפי×Ē קינמון
  • כוס שומשום ל×Ļיפוי
ℹī¸ מס×Ēבכים ×ĸם המידו×Ē של המ×Ļרכים? קראו א×Ē מדריך המר×Ē מידו×Ē ומשקולו×Ē בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנ×Ē רולד×Ē ×Ēמרים ואגוזים

  1. מ×ĸבירים א×Ē ה×Ēמרים בוואקום לק×ĸרה וב×ĸזר×Ē הידיים לשים א×Ē ה×Ēמרים טוב טוב ומו×Ļיאים א×Ē כל ה×ĸוק×Ļים שיש בפנים.
  2. מ×ĸבירים א×Ē כל האגוזים ל×Ēבני×Ē ואופים בחום של 160 מ×ĸלו×Ē, ×ĸד שכל הבי×Ē מ×Ēמלא בריח של האגוזים והם קלויים. מ×Ļננים.
  3. מ×ĸבירים א×Ē כל האגוזים אל ק×ĸר×Ē ה×Ēמרים ומ×Ēבלים בכפי×Ē קינמון.
  4. ב×ĸזר×Ē הידיים מ×ĸרבבים טוב טוב ל×Ē×ĸרוב×Ē אחידה.
  5. ב×ĸזר×Ē ידיים טיפה משומנו×Ē יו×Ļרים גליל ארוך מן ×Ē×ĸרוב×Ē ה×Ēמרים.
  6. מפזרים ×ĸל נייר אפייה א×Ē השומשום ומגלגלים א×Ē הרולדה שי×Ļרנו בשומשום לכיסוי מלא.
  7. ×ĸוטפים בנייר אפייה ומ×ĸבירים למקפיא לש×ĸה.
  8. מו×Ļיאים א×Ē הרולדה מהמקפיא ופורסים לפרוסו×Ē לא ×ĸבו×Ē מידי. שומרים במקרר.

×ĸדכון א×Ļלך במייל בכל פ×ĸם שאני מ×ĸלה מ×Ēכון חדש

×Ēמונו×Ē של רולד×Ē ×Ēמרים ואגוזים

×ĸוד מ×Ēכונים כמו רולד×Ē ×Ēמרים ואגוזים