פחזניו×Ē במילוי קרם וניל

פחזניו×Ē במילוי קרם וניל
פחזניו×Ē במילוי קרם וניל

מ×Ēכון להכנ×Ē פחזניו×Ē במילוי קרם וניל

שי×Ēו×Ŗ ב facebook
שי×Ēו×Ŗ ב twitter
שי×Ēו×Ŗ ב pinterest
שי×Ēו×Ŗ ב email

פחזניו×Ē ב×ĸיניי הן קינוח מושלם,
הן רכו×Ē, מלאו×Ē בקרם מ×Ēוק וקליל ומ×Ļופו×Ē בשכבה של שוקולד חלב ×ĸשיר ואגוזי ברס פריכים…
מי יכול לסרב להן?
הפחזניו×Ē מאוד קלו×Ē להכנה, ולא דורשו×Ē יו×Ēר מידי מאמ×Ĩ או חומרים מיוחדים, אך בכל זא×Ē משאירו×Ē רושם ×ĸל האורחים.
אם אין לכם מיקסר, אין שום מני×ĸה להכין א×Ē הפחזניו×Ē ב×Ļורה ידני×Ē, ב×ĸזר×Ē כ×Ŗ ×ĸ×Ĩ פשוטה בלבד.
{ זה אמנם ק×Ļ×Ē יו×Ēר ×ĸבודה, אבל ×ĸל הדרך ×Ēשרפו ק×Ļ×Ē קלוריו×Ē 🙂 }
×Ēהנו.

מרכיבים להכנ×Ē פחזניו×Ē במילוי קרם וניל

  • לב×Ļק:
  • 1 כוס מים
  • 100 גרם חמאה
  • קורט מלח
  • 4 בי×Ļים
  • 1 כ×Ŗ סוכר
  • 1 כוס קמח
  • למלי×Ē הוניל:
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס חלב
  • 500 ׊מנ×Ē מ×Ēוקה
  • ל×Ļיפוי:
  • 200 גרם שוקולד חלב
  • 1 כ×Ŗ שמן
  • ח×Ļי כוס אגוזי ברס
ℹī¸ מס×Ēבכים ×ĸם המידו×Ē של המ×Ļרכים? קראו א×Ē מדריך המר×Ē מידו×Ē ומשקולו×Ē בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנ×Ē פחזניו×Ē במילוי קרם וניל

  1. בסיר בינוני מביאים לר×Ēיחה א×Ē המים ×ĸם החמאה, הסוכר והמלח. מוסיפים א×Ē הקמח ומ×ĸרבבים היטב ב×ĸזר×Ē כ×Ŗ ×ĸ×Ĩ ×ĸד שמקבלים ב×Ļק אחיד וחלק.
  2. מ×ĸבירים א×Ē הב×Ļק למיקסר ×ĸם וו גיטרה ומפ×ĸילים א×Ē המיקסר למשך של 2 דקו×Ē ×ĸם הב×Ļק, ×ĸד שהב×Ļק מ×Ēקרר מ×ĸט.
  3. לאחר שהב×Ļק ה×Ēקרר מוסיפים בי×Ļה אח×Ē ונו×Ēנים למיקסר ל×ĸשו×Ē א×Ē ה×ĸבודה ×ĸד שהבי×Ļה נבל×ĸ×Ē היטב ב×Ē×ĸרוב×Ē וה×Ē×ĸרוב×Ē אחידה. ממשיכים כך לבי×Ļה השנייה, השלישי×Ē והרבי×ĸי×Ē. בכל פ×ĸם מוסיפים בי×Ļה אח×Ē בלבד.
  4. מ×ĸבירים א×Ē הב×Ļק לשקי×Ē זילו×Ŗ ×ĸם ×Ļנטר חלק רחב.
  5. מרפדים ×Ēבני×Ē בנייר אפייה ומזלפים מהב×Ļק ×ĸיגולים בגודל הר×Ļוי לכם ×ĸם מרווחים ביניהם.
  6. אופים בחום של 160 מ×ĸלו×Ē כ-20 דקו×Ē. פו×Ēחים א×Ē דל×Ē ה×Ēנור וממשיכים לאפו×Ē ×ĸוד 5 דקו×Ē נוספו×Ē ×ĸם דל×Ē פ×Ēוחה. מו×Ļיאים א×Ē ה×Ēבני×Ē מה×Ēנור ונו×Ēנים לפחזניו×Ē לה×Ļטנן.
  7. בינ×Ēיים מכינים המלי×Ē לבחיר×Ēכם: לקרם וניל: מק×Ļיפים במיקסר א×Ē השמנ×Ē המ×Ēוקה יחד ×ĸם האינטסנט פודינג וניל, החלב והסוכר ×ĸד לק×Ļפ×Ē י×Ļיבה. לקרם חלבה: מק×Ļיפים במיקסר ׊מנ×Ē מ×Ēוקה אח×Ē יחד ×ĸם 2 כפו×Ē סוכר ו2 כפו×Ē ממרח חלבה ×ĸד ׊מ×Ēקבל×Ē ק×Ļפ×Ē י×Ļיבה. לקרם קפה: מק×Ļיפים במיקסר א×Ē ׊מנ×Ē מ×Ēוקה יחד ×ĸם 3 כפו×Ē סוכר וכ×Ŗ אבק×Ē נץ קפה מומס×Ē בכ×Ŗ מים רו×Ēחים ×ĸד לק×Ļפ×Ē י×Ļיבה. מ×ĸבירים לשקי×Ē זילו×Ŗ.
  8. מכינים א×Ē ה×Ļיפוי: בק×ĸרה קטנה ממיסים א×Ē השוקולד בפולסים במיקרוגל, ×ĸד שהוא נמס לגמרי. מוסיפים פנימה כ×Ŗ שמן ומ×ĸרבבים היטב.
  9. מ×ĸבירים א×Ē הקרם לשקי×Ē זילו×Ŗ ×ĸם ×Ļנטר חלק . לוקחים א×Ē הפחזני×Ē ומלמטה מזלפים פנימה א×Ē הקרם.
  10. טובלים א×Ē הפחזניו×Ē בק×ĸרי×Ē ×ĸם השוקולד ומפזרים מ×ĸל כל אח×Ē מ×ĸט ברס. ב×Ēאבון!

×ĸדכון א×Ļלך במייל בכל פ×ĸם שאני מ×ĸלה מ×Ēכון חדש

×Ēמונו×Ē של פחזניו×Ē במילוי קרם וניל

×ĸוד מ×Ēכונים כמו פחזניו×Ē במילוי קרם וניל