אקלייר הוא בעצם פחזניה מאורכת מלאה בקרם וניל טעים שמתפרץ לפה ברגע שלוקחים ממנו ביס.
את האקלייר ניתן למלא בקרמים בשלל טעמים, כמו קרם שוקולד או קרם קפה.
גם עם הציפוי עצמו ניתן לשחק ולצפות בשוקולד לבן, חלב או מריר או אפילו בסתם זילוף של קצפת ופירות.
את האקלייר אפשר והכי קל להכין במיקסר עם וו גיטרה, אך ניתן גם להכין בקערה עם כף עץ פשוטה.
פשוט צריך להפעיל קצת את שרירי הידיים כדי לערבב היטב בין הוספת הביצים.
תהנו.
את האקלייר ניתן למלא בקרמים בשלל טעמים, כמו קרם שוקולד או קרם קפה.
גם עם הציפוי עצמו ניתן לשחק ולצפות בשוקולד לבן, חלב או מריר או אפילו בסתם זילוף של קצפת ופירות.
את האקלייר אפשר והכי קל להכין במיקסר עם וו גיטרה, אך ניתן גם להכין בקערה עם כף עץ פשוטה.
פשוט צריך להפעיל קצת את שרירי הידיים כדי לערבב היטב בין הוספת הביצים.
תהנו.