פי×Ļה בי×Ēי×Ē משג×ĸ×Ē

פי×Ļה

מ×Ēכון להכנ×Ē פי×Ļה בי×Ēי×Ē משג×ĸ×Ē

שי×Ēו×Ŗ ב facebook
שי×Ēו×Ŗ ב twitter
שי×Ēו×Ŗ ב pinterest
שי×Ēו×Ŗ ב email

פי×Ļה… מי לא אוהב פי×Ļה ?!!?
פי×Ļה בי×Ēי×Ē מושלמ×Ē ,קלה להכנה, ט×ĸימה בהרבה מהפי×Ļה בפי×Ļרייה, ×ĸם גבינה איכו×Ēי×Ē ואמי×Ēי×Ē בדיוק כמו ׊א×Ēם אוהבים !
אין ילד או מבוגר שיכול לסרב לפינוק שכזה.
ברג×ĸ ׊×Ēכינו פ×ĸם אח×Ē, לא ×Ēחזרו להזמין פי×Ļה מבחו×Ĩ.
הפי×Ļה לא דורש×Ē הרבה מאמ×Ĩ ו×Ēמיד אפ׊ר להכין א×Ē הרוטב בכמו×Ē גדולה ולהקפיא, כך שבפ×ĸם הבאה שי×Ēחשק לכם פי×Ļה
במהירו×Ē, פשוט מפשירים א×Ē הרוטב במיקרוגל וכל מה שנו×Ēר לכם ל×ĸשו×Ē הוא לזרוק א×Ē כל חומרי הב×Ļק למיקסר ול×Ē×Ē לו ל×ĸשו×Ē ×ĸבורכם א×Ē ה×ĸבודה.
הכי כי×Ŗ להזמין חברים הבי×Ēה ולהגיש כמה פי×Ļו×Ē משפח×Ēיו×Ē קטנו×Ē ×ĸם מגוון ×Ēוספו×Ē, כך שכל אחד מו×Ļא משולש ×ĸם מה שהוא אוהב.
×Ēהנו.

מרכיבים להכנ×Ē פי×Ļה בי×Ēי×Ē משג×ĸ×Ē

  • 1/2 קילו קמח
  • 25 גרם שמרי×Ē
  • 1 כ×Ŗ סוכר
  • בין כוס לכוס וח×Ļי מים
  • כפי×Ē מלח
  • 2-3 כפו×Ē שמן זי×Ē
  • לרוטב:
  • 6 ×ĸגבניו×Ē בשלו×Ē גדולו×Ē ח×Ēוכו×Ē לקוביו×Ē
  • 4 כפו×Ē שמן זי×Ē איכו×Ēי
  • 3-4 שיני שום כ×Ēושו×Ē
  • 1 כפי×Ē ×Ēבלין בזיליקום
  • 1 כפי×Ē ×Ēבלין אורגנו
  • מלח וסוכר לפי הט×ĸם
  • 4 כפו×Ē גדושו×Ē של רץק ×ĸגבניו×Ē
  • גבינ×Ē מו×Ļרלה / גבינה ×Ļהובה מגורר×Ē
ℹī¸ מס×Ēבכים ×ĸם המידו×Ē של המ×Ļרכים? קראו א×Ē מדריך המר×Ē מידו×Ē ומשקולו×Ē בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנ×Ē פי×Ļה בי×Ēי×Ē משג×ĸ×Ē

  1. מ×ĸרבבים א×Ē הקמח יחד ×ĸם השמרים בק×ĸר×Ē המיקסר ×ĸם וו לישה.
  2. מוסיפים א×Ē הסוכר, המלח ושמן הזי×Ē ומ×ĸרבבים.
  3. מוסיפים א×Ē המים בהדרגה ×Ēוך כדי לישה ×ĸד שנו×Ļר ב×Ļק חלק ואחיד ( ב×ĸרך 5-6 דקו×Ē לישה ) אם יש ×Ļורך מוסיפים ×ĸוד מ×ĸט מים.
  4. מניחים ל×Ēפיחה ×ĸד להכפל×Ē הנפח.מכינים א×Ē הרוטב: בסיר מטגנים א×Ē השום ×ĸד ׊מ×Ēחילים להריח או×Ēו. מוסיפים א×Ē ה×ĸגבניו×Ē הח×Ēוכו×Ē וה×Ēבלינים ומבשלים ×ĸד לה×Ēרככו×Ē ה×ĸגבניו×Ē. מוסיפים א×Ē רץק ה×ĸגבניו×Ē ומ×ĸרבבים. טו×ĸמים ומ×Ēקנים ×Ēיבול אם ×Ļריך
  5. טוחנים בבלנדר סטיק א×Ē הרוטב למרקם חלק ומקררים.מו×Ļיאים א×Ē הב×Ļק ה×Ēפוחה מהק×ĸרה ומו×Ļאים לו א×Ē האוויר. מחלקים לשני כדורים שווים וכל כדור מרדדים לפי×Ļה בגודל הר×Ļוי.
  6. מורחים ×ĸל הפי×Ļה רוטב בנדיבו×Ē ומפזרים מ×ĸל גבינה.
  7. אופים בחום של 200 מ×ĸלו×Ē בטורבו ×ĸל ×Ēבני×Ē ב×Ēח×Ēי×Ē ה×Ēנור כ-10 דקו×Ē או ×ĸד שהפי×Ļה זהובה והגבינה נמסה.
  8. חוטפים כוויה בלשון כי אי אפ׊ר לה×Ēאפק.

×ĸדכון א×Ļלך במייל בכל פ×ĸם שאני מ×ĸלה מ×Ēכון חדש

×Ēמונו×Ē של פי×Ļה בי×Ēי×Ē משג×ĸ×Ē

×ĸוד מ×Ēכונים כמו פי×Ļה בי×Ēי×Ē משג×ĸ×Ē