חלה לשב×Ē

חלה לשב×Ē

מ×Ēכון להכנ×Ē ×—×œ×” לשב×Ē

שי×Ēות ב facebook
שי×Ēות ב twitter
שי×Ēות ב pinterest
שי×Ēות ב email

חלה לשב×Ē – המאפה המושלם ל×ĸרב שב×Ē ×Š×™×ž×œ× א×Ē ×”×‘×™×Ē ×‘× ×™×—×•×—×•×Ē × ×¤×œ××™× ויי×Ēן לארוחה הרגשה מיוחד×Ē ×•× ×¤×œ××”.

המ×Ēכון לב×Ļ×§ ×ĸבור חלה לשב×Ē ×”×•× פרווה וללא בי×Ļים והוא יו×Ļא פשוט רך ומושלם.

א×Ē ×”×’×œ×•×˜×Ÿ אפ׊ר להשיג בכל החנויו×Ē ×”×ž×Ēמחו×Ē ×•×”×•× ×ž×•×Ą×™×Ŗ המון למרקם הסופי של החלו×Ē. אם לא ה×Ļלח×Ēם להשיג גלוטן, לא נורא… ×ĸדיין ×Ē×Ļא לכם חלה רכה וט×ĸימה.

שימו לב !
הפ×ĸם א×Ē ×ž×™×“×•×Ē ×”×ž×Ēכון מודדים בכוס חד פ×ĸמי×Ē ×¤×Š×•×˜×” ולא בכוס מדידה רגילה.

ב×ĸזר×Ē ×”×ž×Ēכון הזה ×Ēוכלו להכין 2 חלו×Ē ×œ×Š×‘×Ē – וכל מה ׊×Ļריך זה ׊×ĸה וח×Ļי של ×ĸבודה וק×Ļ×Ē ××”×‘×”….

מרדדים כל כדור ב×Ļ×§ ל”נחש”  ארוך בידיים , כדאי להשקי×ĸ  כמה דקו×Ē ×›×“×™ לי×Ļור נחשים חלקים ואחידים ככל האפשר למראה מושלם.

שלב 1- מדביקים 4 ר×Ļו×ĸו×Ē ×‘×§×Ļה אחד וממספרים לכם א×Ē ×”× ×—×Š×™× מ-1 ×ĸד 4 .

שלב 2- לוקחים א×Ē ×¨×Ļו×ĸה מספר 4 ומ×ĸבירים או×Ēה מ×ĸל ר×Ļו×ĸה מספר 2.

שלב 3-  ממספרים מחדש א×Ē ×”×¨×Ļו×ĸו×Ē ×ž-1 ×ĸד 4 .
לוקחים א×Ē ×¨×Ļו×ĸה מספר 1 ומ×ĸבירים או×Ēה מ×ĸל ר×Ļו×ĸה מספר 3.

שלב 4- לוקחים א×Ē ×¨×Ļו×ĸה מספר 2 ומ×ĸבירים מ×ĸל ר×Ļו×ĸה מספר 3.

הכנ×Ē ×Ļמ×Ē ×‘×Ļ×§ לחלה
הכנ×Ē ×Ļמ×Ē ×‘×Ļ×§ לחלה

כך ממשיכים ×ĸד שמסיימים א×Ē ×œ×§×œ×•×ĸ א×Ē ×”×Ļמה. א×Ē ×”×§×Ļה ×‘×Ą×•×Ŗ מהדקים ודוחפים מ×Ēח×Ē ×œ×—×œ×”.
מניחים ×ĸל ×Ēבני×Ē ×ž×¨×•×¤×“×Ē ×‘× ×™×™×¨ אפייה, מברישים בבי×Ļה טרופה ומפזרים מ×ĸל שומשום/פרג  ושולחים ל×Ēפיחה ×ĸל להכפל×Ē ×”× ×¤×—.

אופים בחום של 170 מ×ĸלו×Ē ×ĸד שהחלו×Ē ×ž×§×‘×œ×•×Ē ×’×•×•×Ÿ שחום ×ĸמוק (ב×ĸרך 30 דקו×Ē ) .
מו×Ļיאים ומניחים ×ĸל ר׊×Ē ×œ×Ļינון מלא.
ב×Ēיאבון !

מרכיבים להכנ×Ē ×—×œ×” לשב×Ē

  • 1 ×§"ג קמח
  • 1 ×›×Ŗ גלוטן(לא חובה)
  • 2 כפו×Ē ×Š×ž×¨×™× יבשים
  • 4 כפו×Ē ×Ą×•×›×¨
  • 1 ×›×Ŗ מלח
  • 1/2 כוס שמן קנולה / סויה ( כוס חד פ×ĸמי×Ē )
  • 1/2 3 כוסו×Ē ×ž×™× פושרים ( כוס חד פ×ĸמי×Ē )
  • ל×Ļיפוי:
  • 1 בי×Ļה
  • חופן שומשום/פרג
â„šī¸ מס×Ēבכים ×ĸם המידו×Ē ×Š×œ המ×Ļרכים? קראו א×Ē ×ž×“×¨×™×š המר×Ē ×ž×™×“×•×Ē ×•×ž×Š×§×•×œ×•×Ē ×‘×‘×™×Š×•×œ ואפיה שלי!

שלבי הכנ×Ē ×—×œ×” לשב×Ē

  1. בק×ĸר×Ē ×”×ž×™×§×Ą×¨ ×ĸם וו לישה מ×ĸרבבים א×Ē ×”×§×ž×— יחד ×ĸם השמרים.
  2. מוסיפים סוכר, מלח וגלוטן ומ×ĸרבבים.
  3. מוסיפים א×Ē ×”×Š×ž×Ÿ ×Ēוך כדי לישה.
  4. מוסיפים א×Ē ×”×ž×™× בהדרגה ×Ēוך כדי לישה וממשיכים ללוש ×ĸד לקבל×Ē ×‘×Ļ×§ אחיד, חלק ומ×ĸט דביק (ב×ĸרך כ- 12 דקו×Ē ×œ×™×Š×” סה"כ).שימו לב למרקם הב×Ļ×§. בכל קמח יש אחוזי לחו×Ē ×Š×•× ×™× ולכן לפ×ĸמים ×Ē×Ļטרכו ×œ×”×•×Ą×™×Ŗ יו×Ēר מים או פחו×Ē ×ž×™×. ב×Ļ×§ יבש ×ĸושה חלה יבשה וב×Ļ×§ לח ומ×ĸט דביק ×ĸושה חלה רכה ואוורירי×Ē. הב×Ļ×§ במיקסר ×Ļריך להיו×Ē ××—×™×“ אך דבוק מ×ĸט ל×Ēח×Ēי×Ē ×”×§×ĸרה לאורך כל הלישה ובסופה.
  5. מכסים א×Ē ×”×§×ĸרה בניילון × ×Ļמד ושולחים לה×Ēפחה ×ĸד להכפל×Ē ×”× ×¤×— ( כש×ĸה ב×ĸרך ).
  6. מחלקים א×Ē ×”×‘×Ļ×§ ל8 כדורים שווים ( כל אחד במשקל של 200 גרם ).

×ĸדכון א×Ļלך במייל בכל פ×ĸם שאני מ×ĸלה מ×Ēכון חדש

×Ēמונו×Ē ×Š×œ חלה לשב×Ē

×ĸוד מ×Ēכונים כמו חלה לשב×Ē