ממרח עגבניות מיובשות

ממרח עגבניות מיובשות

מתכון להכנת ממרח עגבניות מיובשות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

ממרח מהיר וקל הכנה שישדרג לכם בשמחה כל טוסט או סנדוויץ’.
תהנו. 

מרכיבים להכנת ממרח עגבניות מיובשות

  • 150 גרם עגבניות מיובשות לחות בשמן זית
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 שיני שום
  • 2-3 כפות צנוברים
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת ממרח עגבניות מיובשות

  1. בדרך המהירה: טוחנים את כל החומרים במעבד המזון עד לקבלת ממרח אחיד. מכסים בשכבת שמן זית ושומרים בקירור עד שבועיים.
  2. בדרך הארוכה: לאלו מכם שלא מתעצלים ורוצים לייבש את העגבניות בעצמם:
  3. מזלפים מעט שמן זית ומלח גס ושולחים לתנור ללילה על חום נמוך של 100 מעלות. כמובן שאם עושים את העגבניות המיובשות מעגבניות שרי תמר אז הזמן אפייה מתקצר.
  4. שומרים את העגבניות המיובשות שקיבלתם בצנצנת מעוקרת ומכסים אותן בהמון שמן זית. אפשר להוסיף גם כמה ענפי תימין.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של ממרח עגבניות מיובשות

עוד מתכונים כמו ממרח עגבניות מיובשות