עוגיות אלפחורס קלות להכנה

מתכון להכנת עוגיות אלפחורס קלות להכנה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

מתכון מדהים לעוגיות אלפחורס רכות ונימוחות שלא תוכלו להפסיק לזלול.
עוגיות אלפחורס הן עוגיות ארגנטינאיות שמקבלות את הרכות המדהימה שלהן מהקורנפלור.

תהנו.

מרכיבים להכנת עוגיות אלפחורס קלות להכנה

  • 2 כוסות קורנפלור
  • כוס וחצי קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 200 גרם חמאה רכה
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3 חלמונים
  • גרידת לימון מלימון אחד
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3 כפות חלב/ 3 כפות ברנדי
  • 1 קופסא ריבת חלב
  • 100 גרם קוקוס טחון
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת עוגיות אלפחורס קלות להכנה

  1. במיקסר בעזרת וו גיטרה מקציפים את החמאה יחד עם הסוכר וגרידת הלימון עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את החלמונים אחד אחד עד שהם נבלעים היטב בתערובת. מוסיפים את תמצית הוניל והחלב או הברנדי ומערבבים היטב.
  2. מוסיפים את החומרים היבשים בהדרגה תוך כדי ערבוב איטי של המיקסר עד שנוצר בצק מעט פירורי. אם הבצק יוצא לכם פירורי מידי תוסיפו כף- שתיים נוספות של חלב לבצק עד שהוא יהיה אחיד ונוח לעבודה. מעבירים את הבצק לניילון נצמד ועוטפים אותו היטב. שולחים את הבצק לקירור של שעה.
  3. מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי של 3/4 ס"מ ובעזרת חותכן קורצים עיגולים בגודל של עוגיות ביס. מעבירים את עיגולי הבצק לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בחום של 175 מעלות כ- 8-10 דקות העוגיות צריכות להישאר בהירות. מצננים את העוגיות לחלוטין.
  4. ממלאים חצי עוגיה בכפית שטוחה של ריבת חלב וסוגרים עם עוגיה נוספת. מגלגלים את העוגיות בקוקוס הטחון ושומרים בקופסא אטומה. תהנו.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של עוגיות אלפחורס קלות להכנה

עוד מתכונים כמו עוגיות אלפחורס קלות להכנה