רולדת תמרים ואגוזים

מתכון להכנת רולדת תמרים ואגוזים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

מתכון מעולה לרולדת תמרים שכל כולה בריאות!
מלאה באגוזים ותמרים, כי מי אמר שפינוק חייב להיות משמין?!?
כשר לפסח ונהדר כנשנוש ביניים.
תהנו.

מרכיבים להכנת רולדת תמרים ואגוזים

  • חבילת אחת של תמרים מגולענים בוואקום
  • 150 גרם שקדים לא קלויים
  • 100 גרם פסיטוק לא קלוי
  • 100 גרם פקאן או אגוזי מלך לא קלויים
  • 1 כפית קינמון
  • כוס שומשום לציפוי
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת רולדת תמרים ואגוזים

  1. מעבירים את התמרים בוואקום לקערה ובעזרת הידיים לשים את התמרים טוב טוב ומוציאים את כל העוקצים שיש בפנים.
  2. מעבירים את כל האגוזים לתבנית ואופים בחום של 160 מעלות, עד שכל הבית מתמלא בריח של האגוזים והם קלויים. מצננים.
  3. מעבירים את כל האגוזים אל קערת התמרים ומתבלים בכפית קינמון.
  4. בעזרת הידיים מערבבים טוב טוב לתערובת אחידה.
  5. בעזרת ידיים טיפה משומנות יוצרים גליל ארוך מן תערובת התמרים.
  6. מפזרים על נייר אפייה את השומשום ומגלגלים את הרולדה שיצרנו בשומשום לכיסוי מלא.
  7. עוטפים בנייר אפייה ומעבירים למקפיא לשעה.
  8. מוציאים את הרולדה מהמקפיא ופורסים לפרוסות לא עבות מידי. שומרים במקרר.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של רולדת תמרים ואגוזים

עוד מתכונים כמו רולדת תמרים ואגוזים