קפוצ’ינו מקופלת

10563182_10204554580764490_6101021256447927360_n

מתכון להכנת קפוצ’ינו מקופלת

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

משקה קפוצ’ינו טעים בטירוף עם מקופלת וטעם של עוד!
מבחינתי זהו המשקה המושלם, גם נותן מכת קפאין ומעיר אותי כמו שצריך במהלך היום וגם מתוק ומפנק ומרגיש ממש כמו קינוח.
אם יש לכם מקציף חלב בבית… הרווחתם! זה משדרג פלאים כל משקה והופך אותו למפנק עוד יותר..

מרכיבים להכנת קפוצ’ינו מקופלת

  • 2 כוסות חלב
  • 4 יחידות מקופלת
  • 2 מנות אספרסו
  • 30 גרם שוקולד חלב לגירוד מעל המשקה
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת קפוצ’ינו מקופלת

  1. בקערית קטנה ממיסים את המקופלת במיקרוגל בפולסים של 30 שניות בכל פעם, עד שהיא נמסה לגמרי.
  2. מניחים בכל כוס חצי מכמות השוקולד בתחתית.
  3. מביאים לרתיחה את החלב בסיר קטן או במיקרוגל.
  4. בינתיים מכינים מנת אספרסו ומקציפים מעט חלב במקציף.
  5. שופכים 1/2 כוס חלב על השוקולד ומעל שופכים את האספרסו.
  6. מעל שכבת האספרסו מוסיפים קצף חלב .
  7. מגרדים בעזרת קולפן שבבי שוקולד ומקשטים.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של קפוצ’ינו מקופלת

עוד מתכונים כמו קפוצ’ינו מקופלת